Sponsring och samarbete – en möjlighet att synas

Visste du att en vanlig dag passerar mellan 150-200 personer våra ridhus på anläggningen. Vår webbplats har ungefär 2500 besökare i månaden och under en tävlingshelg drar varje startande ekipage minst två personer men oftast fler till anläggning och webbplats – och sen tillkommer publik och funktionärer.

Detta är bara några exempel på hur många möjliga kontaktytor våra sponsorer och samarbetspartners har med klubbens medlemmar och besökare. All sponsring och alla samarbeten går direkt in i verksamheten och kommer barn, ungdomar och vuxna till del när de är aktiva i föreningen. Det är med andra ord en behjärtansvärd reklamsatsning för företag och organisationer.

På sidan Sponsring och samarbete – Karlskrona Lyckå Ridklubb (klrk.se) kan du läsa mer om vilka möjligheter som finns om du vill synas, höras och verka ihop med oss!