Mats träning 28-29 januari

Snart är det dags! Nedan hittar du information, tider och grupper för helgträningen.

Tänk på att i varje grupp utse någon medhjälpare som sköter mockning och någon som kan kratta vid behov, allt för att underlaget ska vara så bra som möjligt för samtliga grupper. Medhjälpare hjälper också till med hinderna så att träningen kan flyta på och hålla sig till utsatt tid. Lördagen är 1,5 h per grupp, söndagen 1 h och 15 min.

Följande gäller:

  • Grupp 1 är först på lördagen och ansvarar för att bygga upp. Medhjälpare får gärna komma 20 min innan för att hjälpa till med det.
  • Grupp 4 är sista gruppen på lördagen och ställer iordning för sladdning samt plockar undan det som inte behövs för morgondagen enligt Mats direktiv.
  • Grupp 3 är första gruppen på söndagen och ansvarar för att bygga upp banan. Medhjälpare får gärna komma 20 min innan för att hjälpa till med det.
  • Grupp 2 är sista gruppen på söndagen och plockar då undan.

På lördagen ansvarar grupp 1 och 3 för att skottkärrorna i ridhuset töms i skopan utanför lilla ridhuset. På söndagen är det grupp 2 och 4 som ansvarar för det.

Träningsavgiften 1000 kr (+ev engångsavgift för anläggningen 150 kr) ska vara KLRK tillhanda senast 25/1 och betalas via bankgiro 5939-9428. Ange ryttarens namn samt Matsträning vid betalning.

 

Grupp 1 Häst

Lör: 13.15

Sön: 11.30

 

Siri S
Emmie I

Alice J

Selma S

Amanda

Grupp 2 D-ponny +Häst

Lör: 14.45

Sön: 12.15

 

Nea K (D)

Evelina S (D)

Felicia F (D)
Caroline O (H)
Julia H (H)

Grupp 3 B+C-ponny
Lör: 16.15Sön: 9.00

 

Vendela R (B)

Edith A (C)
Ebba (C)

Agnes (C)

Ellen (C)

Grupp 4 D-ponny

Lör: 17.30

Sön: 10.15

 

Nike L (D)

Lelia (C)

Ines (D)

Wilma (D)
Elsa (C)

Reserver:

Nellie F (1 dag)

Milly O (1 dag)

Jenna (söndag)

Nellie S

Anna N

Karolina R

 

Om du behöver en reserv, kontakta Malin via mail eller messenger så fort som möjligt så stämmer Malin av med lämplig reserv.