Mats träning

Träningshelg för Mats Torstensson 11-12 mars

Mats Torstensson är B-tränare i hoppning och har sin anläggning på Öland. Helgen vecka 10, den 11-12 mars, kommer han till KLRK för att hålla träning. På lördagen är fokus markarbete och lydnadsbana medan söndagspasset ägnas åt banhoppning.

Ryttare som löst licens 2023 för KLRK har förtur till platser på träningen. Därefter medlemmar i KLRK utan licens och i mån av plats ryttare från andra klubbar.

Grupper sätts ihop i samråd med Mats, utefter utbildningsnivå

samt storlek på ponny respektive häst för sig.

 

Tider: Lördag 11 mars första gruppen startar kl 13.30, passet är 1h 30 min.

Söndag 12 mars första gruppen startar kl 9.00, passet är 1h 15 min.

Plats: KLRK stora ridhuset.

Pris: 1 000 kr (+ev anläggningsavgift)

 

Anmälan: Anmäl till  malin.frej75@gmail.com (Skriv namn, kategori ponny/häst, utbildningsnivå på ekipaget samt ev licens löst). Din anmälan är bindande och träningsavgiften för de som får en plats ska vara KLRK, bankgiro 5939-9428, tillhanda senast onsdag 8 mars.

Anmäl senast den 24 februari, fördelning av platser och grupper meddelas senast 27 februari via mail och på KLRK:s hemsida. Reservlista upprättas och eventuella reservplatser fördelas utefter gruppens sammansättning.

Välkommen med din anmälan!