Fåtal platser kvar på ungdomsridlägret v 26-27

Foto: Jennie Holmberg

Det finns några platser kvar på ridlägret 30/6-3/7. Detta lägret vänder sig till ungdomar som rider häst i nivå 3 och till ungdomsledare och blivande ungdomsledare.

Vi kommer att ha övernattning fredag-lördag och lördag-söndag för den som vill. Dessutom kommer vi att ha gruppaktiviteter tillsammans: Trygg i stallet, Agera förebildligt och Värdegrunder. Utöver detta ska vi ha avsutten fysträning för att stärka oss och på det viset få ett bättre mående och en bättre sits!

Ridningen är som alla våra läger förlagd till två ridpass per dag förutom på söndagen då vi ger oss ut på en riktigt lång uteritt när vi ätit frukost och ägnar eftermiddagen åt att bada i Härasjön och lite annat.

Läs mer om våra läger och ladda ner anmälningsblankett på sidan Ridläger och kurser

Välkommen med din ifyllda anmälningsblankett till ridskolan@klrk.se