Tips till tomten – nu har vi en webbshop för klubbkläder Karlskrona Lyckå Ridklubb!

Att bära klubbkläderna både på och utanför anläggningen visar på samhörighet, ger kännedom om och skapar stolthet för klubben! Vi har därför tillsammans med Sommare Sportswear tagit fram en kollektion där du som medlem själv kan beställa de plagg och produkter du önskar i vår nya webbshop. Under hela november månad erbjuder klubben dig 10% rabatt vid beställning av två eller fler produkter och då garanteras du också leverans innan jul.

5% av försäljningen går tillbaka till föreningen i bonus från Sommare Sportswear och detta samarbete är därför väldigt viktigt för föreningens ekonomi. Ju mer vi handlar, desto mer får vi tillbaka! Kan det bli bättre!

Läs mer och kolla in shopen: https://www.klrk.se/om-oss/foreningen/klubbklader/