Tävlingssektionen

För att KLRKs ryttare ska få inspiration att träna, tävla och trivas på klubben, och för att KLRK ska kunna anordna trevliga träningar och tävlingar m.m. finns Tävlingssektionen.

Vad gör Tävlingssektionen?

• Vi arrangerar tävlingar i hoppning och dressyr
  • Vi bygger och underhåller hindrematerial, dressyrstaket och övrig utrustning såsom ljudanläggning, domartorn osv
  • Vi anmäler lag till ridsportallsvenskan och ser till att alla som vill får chansen att delta i lager
  • Vi stöttar och uppmuntrar våra ekipage t ex genom uppmärksammande av olika framgångar såsom seriemästare, klubbmästare på årsmötet som hålls varje år i februari.
  • Vi har roligt tillsammans mest hela tiden!
  • Sektionen håller möte ca 1 gång per månad, oftare under tävlingssäsongen

Vi satsar på alla våra ryttare!

Vi i Tävlingssektion har valt att inte satsa allt på ett kort, d.v.s. inte fokusera allt på de ryttare som tävlar på en hög nivå. Vi strävar istället efter en verksamhet där alla ryttare, oavsett nivå, kan känna gemenskap och där vi alla kan ha glädje av varandra och av Karlskrona Lyckå Ridklubb. Bland dem som är aktiva i klubbens tävlingsverksamhet finns därför både tävlingsryttare, lektionsryttare, föräldrar och andra som tycker det är kul att hjälpa till. Du kan också vara med!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:54 Skribent: Ann Dalve

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan (klickbar på w