Styrelsemedlemmar

”Åsa Ljungberg ordförande KLRK 2020.

Engagerad i klubben, ffa i tävlingssektionen sedan många år tillbaka. Familjen består av man, utflugna barn, hästar och hundar.
Min förhoppning är att styrelsearbetet ska leda till en positiv utveckling av ridskolan, föreningen och verksamheten för medlemmar med egna hästar. Att ridklubbens anställda får möjligheter att göra ett bra arbete och att klubbens egna hästar ska ha ett bra liv.

”Helena Holm heter jag och är vice ordförande i KLRK:s styrelse 2020. Jag har varit aktiv i ridklubben väldigt många år och har tidigare varit engagerad i både ungdomssektionen och tävlingssektionen. Under några år jobbade jag även som ridlärare, en härlig tid som jag saknar ibland och som gör att mitt hjärta klappar lite extra för våra fantastiska skolhästar som tillsammans med personalen gör ett superjobb!

Jag har tävlat mycket, både dressyr och hoppning upp till medelsvår nivå, men nu för tiden är jag mest ”ponnymamma” och syns ofta på klubben tillsammans med barnen och en vit ponny eller två. Familjen består av sambo, tre barn, hästar och katter.

I styrelsen engagerar jag mig gärna i utvecklingsarbete av såväl anläggningen som verksamhet.”

hide quoted text

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 17:16 Skribent: Ann Dalve