Våra sponsorer och samarbetspartners

Sponsring och samarbete med företag och organisationer ger föreningen Karlskrona Lyckå Ridklubb en möjlighet att synas och verka i varandras sammanhang. 

Karlskrona Lyckå Ridklubb har ett flertal sponsorer och samarbetspartners som gör det möjligt att exempelvis arrangera större tävlingar, köpa in hästar och utveckla vår verksamhet vilket är både roligt och nödvändigt. Här presenteras de med en kort beskrivning!

Altefur Development

Altefur Developments webbplats

Har byggt vår webbplats och ger oss support med användandet av den (och lite annat) under två års tid.

”Altefur Developments uppdrag som marknadsföringsbyrå är att definiera, visualisera och kommunicera våra kunders budskap till sina marknader och målgrupper. På ett okomplicerat och engagerat sätt gör vi Ert budskap tydligt och attraktivt i en form där texter och bilder talar klarspråk och skapar intresse. Tack vare vår kompetens inom både trycksaker och digitala lösningar såsom hemsidor, bloggar hjälper vi Er att nå Era kunder och målgrupper. Tillsammans med våra duktiga och engagerade samarbetspartners skapar vi rätt förutsättningar för att hjälpa Er. Kostnadseffektivitet är en av de viktigaste byggstenarna i Altefur Development då vi värnar om att våra kunder ska få ut så mycket som möjligt från sin investering. Andra viktiga byggstenar är enkelhet och tydlighet för att nå snabba och effektiva slutresultat.”

Länsförsäkringar Blekinge

Länsförsäkringars webbplats

Har köpt in en komplett hinderpark för Working Equitation samt bekostat skrittrundan på anläggningen.

”Från att ha varit ett renodlat sakförsäkringsbolag för lantbruk, är Länsförsäkringar Blekinge nu ett fullsortimentsbolag som erbjuder företag, lantbruk och hushåll sak- och personförsäkring samt banktjänster – allt under samma tak. Det är vi ensamma om i Blekinge.”

Affärsverken

Affärsverkens webbplats

Har designat och köpt in ett hinder till oss som de underhåller under tre års tid och även bidragit med prispengar till tävling.

”Affärsverken har ett tydligt uppdrag, att skapa förutsättningar för ett hållbart och tryggt Karlskrona. Genom cirkulära tjänster, förnybar energi och smarta nät tar vi hand om våra resurser för framtida generationer. I över 100 år har vi varit drivande i att utveckla Karlskronas infrastruktur. Vi står aldrig still i vår strävan att skapa innovativa lösningar för enklare dagar.”

NKT

NKTs webbplats

NKT stöttar ridskolan med inköp av säkerhetsutrustning som säkerhetsvästar 2022 och kommande 2023 är ridhjälmar.

”NKT erbjuder nyckelfärdiga kabellösningar för AC/DC. I en globaliserad och uppkopplad värld med en snabbväxande befolkning som efterfrågar en modern livsstil blir behovet av energi allt större. Vi på NKT har som mål att ger mer kraft åt livet genom att bidra till att möta det växande behovet av energi.”

Blekinge trädvård

Blekinge trädvård stöttar klubben med beskärning, fällning och planering för träd och buskar på anläggningen.

Blekinge trädvårds webbplats

”Vi utför modern trädvård, avancerad trädfällning, trädbeskärning, konsultering och har vår bas i Karlskrona, vi har stor kompetens och yrkeserfarenhet inom trädvård och brinner för att förmedla vår kunskap och filosofi.”

ICA Nära Lunden

ICA Nära Lundens webbplats

ICA Nära Lunden stöttar ungdomsverksamheten ekonomiskt årsvis.

”Personlig butik som välkomnar dig att handla enkelt och snabbt – varje dag. Vi har matglädjen inom räckhåll för dig. Alltid nära. Snabbt, enkelt och nära. Öppet alla dagar.”

Granngården

Granngårdens webbplats

Granngården stöttar bland annat vår ridskoleverksamhet och tävlingssektion med bra produkter.

”Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv.”

Hööks

Hööks webbplats

Hööks stöttar bland annat vår ridskoleverksamhet och tävlingssektion med bra produkter.

”Vi har allt du behöver för ryttare, hund och häst från många olika varumärken. Köp online! Skandinaviens ledande företag inom hästsport med stort sortiment för ryttare, häst & hund.”

Stora Vörta veterinärstation

Stora Vörtas webbplats

Stora Vörta stöttar vår verksamhet ekonomiskt årsvis.

”Stora Vörta Veterinärstation är en privatklinik på Stora Vörta Gård. Stationen har både smådjurs- och hästmottagning. Stora Vörta Veterinärstation kan erbjuda allmän veterinärvård och gör även gårdsbesök för hästar.”

Naprapat Titti Lilje

http://naprapat-titti-lilje.se/Start/

Naprapat Titti Lilje stöttar vår personal med behandlingar.

”Behandling för att åtgärda akut eller kronisk smärta och inskränkningar i din förmåga att röra dig.”