Våra sponsorer och samarbetspartners

Sponsring och samarbete med företag och organisationer ger föreningen Karlskrona Lyckå Ridklubb en möjlighet att synas och verka i varandras sammanhang. 

Karlskrona Lyckå Ridklubb har ett flertal sponsorer och samarbetspartners som gör det möjligt att exempelvis arrangera större tävlingar, köpa in hästar och utveckla vår verksamhet vilket är både roligt och nödvändigt. Här presenteras de med en kort beskrivning!

Altefur Development

Altefur Developments webbplats

Har byggt vår webbplats och ger oss support med användandet av den (och lite annat) under två års tid.

”Altefur Developments uppdrag som marknadsföringsbyrå är att definiera, visualisera och kommunicera våra kunders budskap till sina marknader och målgrupper. På ett okomplicerat och engagerat sätt gör vi Ert budskap tydligt och attraktivt i en form där texter och bilder talar klarspråk och skapar intresse. Tack vare vår kompetens inom både trycksaker och digitala lösningar såsom hemsidor, bloggar hjälper vi Er att nå Era kunder och målgrupper. Tillsammans med våra duktiga och engagerade samarbetspartners skapar vi rätt förutsättningar för att hjälpa Er. Kostnadseffektivitet är en av de viktigaste byggstenarna i Altefur Development då vi värnar om att våra kunder ska få ut så mycket som möjligt från sin investering. Andra viktiga byggstenar är enkelhet och tydlighet för att nå snabba och effektiva slutresultat.”

Länsförsäkringar Blekinge

Länsförsäkringars webbplats

Har köpt in en komplett hinderpark för Working Equitation samt bekostat skrittrundan på anläggningen.

”Från att ha varit ett renodlat sakförsäkringsbolag för lantbruk, är Länsförsäkringar Blekinge nu ett fullsortimentsbolag som erbjuder företag, lantbruk och hushåll sak- och personförsäkring samt banktjänster – allt under samma tak. Det är vi ensamma om i Blekinge.”

Y/ ELM+

Y/ ELM stöttar ridklubben genom att under 2023 skänka 20 ridhjälmar till ridskolan för att ridningen ska ske på ett maximalt säkert sätt.

OBS!! KLRKs medlemmar har 15% rabatt på hela Y/ ELMs sortimentet under år 2023. Använd koden  KLRK2023 i webshopen när du beställer Products – Y/ELM (yelmprotection.com) Titta på och testa gärna hjälmarna inför köp genom att besöka ridskolestallet där hjälmar i svart och gul finns tillgängliga! OBS!!

Y/ ELM+ är ett svenskt varumärke för ryttarsäkerhet och skydd. Y/ELM+, som grundades i Stockholm 2021, kombinerar teknologi och materialinnovation för att tillhandahålla högpresterande, diskreta skyddslösningar som höjer ryttarsäkerhetsstandarden och möjliggör en friare ridupplevelse.

NKT

NKTs webbplats

NKT stöttar ridskolan med inköp av säkerhetsutrustning som säkerhetsvästar 2022 och kommande 2023 är ridhjälmar.

”NKT erbjuder nyckelfärdiga kabellösningar för AC/DC. I en globaliserad och uppkopplad värld med en snabbväxande befolkning som efterfrågar en modern livsstil blir behovet av energi allt större. Vi på NKT har som mål att ger mer kraft åt livet genom att bidra till att möta det växande behovet av energi.”

Affärsverken

Affärsverkens webbplats

Har designat och köpt in ett hinder till oss som de underhåller under tre års tid och även bidragit med prispengar till tävling.

”Affärsverken har ett tydligt uppdrag, att skapa förutsättningar för ett hållbart och tryggt Karlskrona. Genom cirkulära tjänster, förnybar energi och smarta nät tar vi hand om våra resurser för framtida generationer. I över 100 år har vi varit drivande i att utveckla Karlskronas infrastruktur. Vi står aldrig still i vår strävan att skapa innovativa lösningar för enklare dagar.”

Blekinge trädvård

Blekinge trädvård stöttar klubben med beskärning, fällning och planering för träd och buskar på anläggningen.

Blekinge trädvårds webbplats

”Vi utför modern trädvård, avancerad trädfällning, trädbeskärning, konsultering och har vår bas i Karlskrona, vi har stor kompetens och yrkeserfarenhet inom trädvård och brinner för att förmedla vår kunskap och filosofi.”

ICA Nära Lunden

ICA Nära Lundens webbplats

ICA Nära Lunden stöttar föreningen ekonomiskt årsvis.

”Personlig butik som välkomnar dig att handla enkelt och snabbt – varje dag. Vi har matglädjen inom räckhåll för dig. Alltid nära. Snabbt, enkelt och nära. Öppet alla dagar.”

Granngården

Granngårdens webbplats

Granngården stöttar bland annat vår ridskoleverksamhet och tävlingssektion med bra produkter.

”Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv.”

Hööks

Hööks webbplats

Hööks stöttar bland annat vår ridskoleverksamhet och tävlingssektion med bra produkter.

”Vi har allt du behöver för ryttare, hund och häst från många olika varumärken. Köp online! Skandinaviens ledande företag inom hästsport med stort sortiment för ryttare, häst & hund.”

Tryckcentrum

Tryckentrums webbplats

Tryckcentrum stöttar oss genom att leverera samtliga skyltar som våra samarbetspartners och sponsorer har uppsatta på anläggningen och funderar du som företagare på om du också vill synas hos oss kan du få hjälp med även originalframställning inför skyltproduktonen av Tryckcentrum.

”Print, skylt & dekor och arbetskläder. Det är våra spjutspetsområden som vi rymmer under ett tak och ett namn: Tryckcentrum! Hos oss får du en kvalitetsleverantör av trycksaker och en samarbetspartner som får dina budskap och din verksamhet att synas – ännu bättre.”

Maskin och fritid

Maskin och fritids webbplats

Butik & verkstad för båtmotorer, maskiner och redskap för trädgård & skog, ATV 4×4, moped, elfordon.

Blekinge Marin & Motor

Blekinge Marin & Motors webbplats

Stora Vörta stöttar vår verksamhet ekonomiskt årsvis.

”Blekinge Marin & Motor är din SeaSea butik i Karlskrona. SeaSea båttillbehör är Sveriges ledande butikskedja för båttillbehör. Vi har alla tillbehör du behöver till din fritidsbåt, oavsett om det är en jolle eller en stor motor- eller segelbåt. Förutom alla hundratusentals båtartiklar i våra butiker bjuder vi på mängder av inspiration, råd och tips för ett roligare båtliv.”

Stora Vörta veterinärstation

Stora Vörtas webbplats

Stora Vörta stöttar vår verksamhet ekonomiskt årsvis.

”Stora Vörta Veterinärstation är en privatklinik på Stora Vörta Gård. Stationen har både smådjurs- och hästmottagning. Stora Vörta Veterinärstation kan erbjuda allmän veterinärvård och gör även gårdsbesök för hästar.”

Tryck & profil

Tryck & Profils webbplats

Stöttar oss med profilering genom tryck på plagg och allt annat som hjälper dig som medlem att visa stolthet över din klubb!

”Vi hjälper dig med profil- och reklamprodukter!”

Maxi Ica Stormarknad Karlskrona

Maxi Ica Stormarknad Karlskronas webbplats

Stöttar Tävlingssektionen med fina priser, mat och produkter till Skärgårdshoppet 2023

”Hos oss hittar du ett av Sveriges största sortiment av allt från vardagsfavoriter och helgmat till köksredskap och hemmaprylar. Alltid med låga ordinarie priser och riktigt bra erbjudanden. Välkommen till en enklare vardag!”

Naprapat Titti Lilje

http://naprapat-titti-lilje.se/Start/

Naprapat Titti Lilje stöttar vår personal med behandlingar.

”Behandling för att åtgärda akut eller kronisk smärta och inskränkningar i din förmåga att röra dig.”