Personal

På ridskolan arbetar ridlärare, verksamhetschef, vaktmästare och stallpersonal med den dagliga driften av anläggning och lektioner.

 

Kristina Printzlow

Kristina Printzlow

Verksamhetschef
Telefon 0455-27041
Ridsportutbildning
Ridledarkurs, hästskötarexamen. Svenska Ridsportförbundets Affärskola och Verksamhetschefsutbildning.
Inriktning och specialisering
Har jobbat på ridskolan sedan 2006. Jag har varit engagerad i ridsporten i hela mitt liv. Först i ungdomssektionen på Örestads ridskola och i samband med det gick jag alla Ungdomsledarkurserna. När jag flyttade till Karlskrona engagerade jag mig först i KLRKs tävlingssektion och sedan i styrelsen där jag har varit både ordförande och kassör. Jag sitter i Distriktsstyrelsen i Svenska ridsportförbundet och har gjort så i under flera omgångar.
När det gäller ridningen så har jag tävlat i hoppning, dressyr och fälttävlan. Det har varit mest hoppning men tiden med fälttävlan är nog den roligaste.
Jag har inga stadigvarande lektioner utan hoppar in som vikarie när det behövs.

Tina Svensson

Tina Svensson

Ridlärare
Telefon 0734-21 71 02
Ridsportutbildning
Ridinstruktörsutbildning SRL1, hästskötarexamen, C-tränare i hoppning och en del Hk-utbildningar.
Inriktning och specialisering
Har jobbat på ridskolan sedan 1989. Har tävlat i hoppning. Jag tycker om att undervisa i hoppning och elever som kommit längre i sin ridundervisning. Även vuxengrupper är roligt. Jag håller också hoppträningar för klubbens tävlingsryttare.

Jenny Lindqvist

Jenny Lindqvist

Ridlärare
Telefon 0734-21 71 01.
Ridsportutbildning
Ridinstruktörsutbildning SRL1, HK-utbildning, ridledarkurs, ungdomsledarutbildning och hästskötareexamen.
Inriktning och specialisering
Har jobbat på ridskolan sedan 2007. Jag har blandade lektioner och grupper. Har även träning för medlemmar med egen häst i dressyr/markarbete. När jag var yngre tävlade jag både hoppning och dressyr men jag gillar mest dressyr.

Sandra Ingvarsson

Sandra Ingvarsson

Ridlärare (tjänstledig)
Telefon 0734-21 71 03
Ridsportutbildning
Diplomerad Svensk ridlärare Level 2. Ridledar- och hästskötarutbildningen på gymnasiet. Ridledarkursen på Strömsholm. Hästskötarexamen. Ungdomsledarutbildning. Funktionsvariationsridningsutbildning.
Inriktning och specialisering
Har jobbat på ridskolan 2012-2016 och sedan från 2018. Har tävlat i hoppning LB och dressyr MSV och har specialiserat mig på dressyr. Undervisar många ungdomsgrupper och vuxengrupper som har kommit lite längre i sin utbildning samt har även en del funktionsvariationsridning. Jag har kavalettiträning för medlemmar med egen häst.

Jennifer Johansson

Jennifer Johansson

Ridlärare
Telefon 0723-42 27 15
Ridsportutbildning
Praktiska gymnasiet naturbruk inriktning häst, SRL1, hästskötare- och ungdomsledarkurser
Inriktning och specialisering
Har jobbat på ridskolan sedan 2016 och dessförinnan gjorde jag min praktik här. Har tävlat lite dressyr med lektionshäst. Är aktiv inom DUS och i KLRK:s US. Jag brinner för klubbens ungdomar och att deras röst skall höras. Vill få människor att inse hur viktigt det är med hästskötsel/kunskap och inte bara rida. Jag har mest barnlektioner men även träning för medlemmar med egen häst.

Filippa Sandberg

Filippa Sandberg

Ridlärare (vikarie för Sandra under tjänstledighet)
Telefon 0455-27041
Ridsportutbildning
Examinerad Svensk Ridlärare level 1, Hästskötarexamen och HK-utbildning. Inriktning och specialisering
Jag har främst tränat och tävlat i hoppning men även dressyr. Utöver det tycker jag om att rida in och utbilda unghästar, föder upp lite egna hästar hemma. Jag kommer att ha lite blandade grupper, främst barngrupper men även vuxen- och ungdomsgrupper.

Andy Pacsoza

Andy Pacsoza

vaktmästare
Inriktning och specialisering
Har jobbat på ridskolan sedan 2012. Sköter anläggningen, kör banorna, fixar staket m.m. Det finns en uppsjö av saker som behöver göras och fixas.

Dokument och länkar

Organisationen
Om ridklubben