Barn som står vid ponnyn Madam. En rosa prisrosett på tränset.
Foto: Emma Stjernlöf

Föreningen Karlskrona Lyckå Ridklubb

Välkommen till Karlskrona Lyckå Ridklubb – en ridklubb för alla och en av Blekinges största ridklubbar. Vi har en anläggning med lång tradition av ridverksamhet, centralt belägen och lättillgänglig både till fots och med kollektivtrafik och bil.

Klubben är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet (SvRF), och därigenom ansluten till Sveriges Riksidrottsförbundet (RF).

Föreningen är en sammanslutning av för ridsporten intresserade med ändamål att bland annat främja ridningen på sätt som anges i SvRFs stadgar, samt med särskild målsättning att arbeta enligt klubbens fastställda vision:

Karlskrona Lyckå Ridklubb ska vara det självklara valet för varje ryttare. Vi ska vara ett attraktivt ridcentrum. Klubbens verksamhet ska vara välkänd och åtnjuta respekt och förtroende hos alla.

Vår värdegrund

Alla ska känna sig välkomna: vi vill att alla ska känna sig välkomna och delta i gemenskapen – här har vi roligt och trivs tillsammans.
Hästen i fokus: vi sätter hästen i fokus vilket innebär att vi värnar om hästen med kunskap, kärlek och omsorg.
Ansvar och säkerhet: verksamheten bedrivs genom att vi i alla sammanhang sätter säkerheten först. Det är alla medlemmars ansvar att följa de regler som finns.
Kvalitet och utveckling: vi säkerställer kvaliteten genom att ha välutbildad personal, bra utrustning och hästar som lämpar sig väl för sina uppgifter.
Bredd och spets: vi verkar för en god samverkan mellan privat- och ridskoleryttare. Vi vill tillgodose olika ryttares behov både vad gäller träning och tävling.

Klubbinfo

Hantering av personuppgifter

Inom Karlskrona Lyckå Ridklubb behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Sedan införandet av GDPR 2018 har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.