Ungdomssektionens styrelsemedlemmar 2022

Så vilka är det då som planerar, anordnar och utför aktiviteter: Ungdomssektionens styrelse! Vi är ett härligt gäng på cirka 15 stycken som alla brinner för exakt samma sak: att engagera och skapa roliga minnen ihop med alla människor, inte bara ungdomar, som är aktiva på vår ridklubb! Att vara med i ungdomssektionens styrelse är frivilligt, men man ska ha fyllt eller ska fylla 13 år det året man går med i styrelsen. Vi som sitter i ungdomssektionens styrelse i år kan du se på sidan  Ungdomssektionens styrelsemedlemmar där det finns bilder och lite information om oss! Vi arrangerar ofta en aktivitet i månaden. Exempelvis brukar vi ha olika event som involverar käpphästar och olika former av pysseldagar i stallet. Det är även vi som planerar, arrangerar och genomför något av det mest uppskattade och häftigaste som inträffar i december varje år – julshowen!

Vi har även möten varje månad och ett årsmöte varje år som äger rum i januari/februari. Vid årsmötet är alla under 26 år välkomna för att lyssna, äta god fika och kanske även gå med i ungdomssektionens styrelse.

Ellen Söderlind

Ellen Söderlind

Hejsan hoppsan! Jag fyller 15 detta året och det här är mitt tredje år i US. Jag går i 8:an på LKC. Min favorithäst är min medryttarhäst Mirre, Adagio och Nemo! Starlight ligger mig varmt om hjärtat också. Jag tycker att hoppning är väldigt kul! När jag inte är i stallet så pluggar jag eller tränar. Något som kanske inte alla vet om mig är att jag älskar att planera och håller på med något som kallas för bullet journaling!

Elvira Nordholm

Elvira Nordholm

Hallå allihop! I år fyller jag femton och det här är mitt tredje år i US. Jag går i 8:an på LKC. Min favohäst är Molly. Jag är dock lite för stor för att rida henne så det blir bara kel. Utanför stallet så brukar jag ofta läsa böcker och kela med mina egna djur (två kaniner och en hund) Något som många kanske inte vet om mig är att jag är en mästare på att blanda kort.

Maya Wilke

Maya Wilke

Hejsan! Jag har suttit med i us sedan 2019 så detta är mitt 4:e år. Jag fyller 17 år i sommar så jag går mitt första år på gymnasiet nu. Jag läser naturvetenskapsprogrammet på Ehrensvärdskas gymnasium i stan. På min fritid pluggar jag mest men spenderar en hel del tid i stallet hos min egna lilla ponny Lovely och dansar en gång i veckan också. Under helgerna försöker jag även vara med kompisar lite då och då beroende på hur mycket plugg jag har. Min favorithäst är såklart Lovely men av ridskolehästarna skulle jag nog säga Liora och Candy. Det har dock varierat lite fram och tillbaka under åren. Min favoritgren inom ridsporten är hoppningen där jag och Lovely nyligen har börjat tävla lite. Men jag gillar även dressyren när man förstår vad man ska göra. En sak alla kanske inte visste om mig är nog att jag är expert på att sitta kvar det är inte jätteofta jag flyger av nämligen

Edit Lennartsson

Edit Lennartsson

Halloj! Jag heter Edit och är snart 16 år. Detta är mitt tredje år i us och mitt andra år som vice sekreterare. Några av mina favoriter på ridskolan är Candy, Adagio och Darcy, Patrick tycker jag är ganska häftig. Men utöver dessa är det min egna unghäst Nalle som jag spenderar stora delen av min fritid hos, men är jag inte hos Nalle brukar jag oftast vara hemma. Jag går sista terminen i nian på LKC. Något alla kanske inte vet om mig är att jag tycker det är väldigt kul att baka och att jag brukar stå för frallorna som ibland serverats på våra aktiviteter

Siri Torstensson

Siri Torstensson

Hej! Jag heter Siri och sitter i år som kassör i us. Detta är mitt andra år och jag tycker det är superkul! Jag går inte längre på ridskola utan tävlar endast för klubben men när jag gick var min favorithäst Leeo och Benny. Just nu har jag tre hästar, Star som jag tävlar med, Hvöt och Hotch-Potch. Min favoritgren är hoppning och det är det jag satsar på även om dressyren är otroligt viktig och betydelsen av hur viktig den är gärna blir bortglömt. En grej ni inte visste om mig är att jag har vunnit en tävling och fått åka hem till Peder Fredricson och tagit hand om Allan.

Felicia Nilsson

Felicia Nilsson

Hej! Jag har suttit med från och till i US styrelsen sedan 2019. Jag är även en av de som har ansvar för sociala medier och det är jag som brukar designa lappar inför aktiviteter! Trots att jag arbetar på heltid sitter jag också med i klubbens ryttar- och tävlingssektionen och brukar ställa upp som sjuksköterska på våra tävlingar hemma. I år har jag även gått med i DUS! Jag har ridit sedan jag var 6 år och har hållit på med en del olika grenar inom ridsporten men min favorit har alltid varit hoppning. Jag har också en medryttarhäst, Dumble, som ägs av vår ridlärare Jenna. Han rider och tränar jag med ett par gånger i veckan. På ridskolan är Darcy dock favoriten! En sak ni kanske inte visste om mig är att jag är väldigt vig och kan lägga båda benen bakom huvudet!

Emmi Thomsen

Emmi Thomsen

Hejsan! Mitt namn är Emmi Thomsen och jag är 16 år och blir 17 i oktober. Jag är ledamot i us och har suttit med sedan 2020. Jag har två favorithästar och det är Adagio i hoppningen, och Candy i dressyren. Min favoritgren inom ridsporten skulle jag säga är hoppningen men dressyr är också varmt om hjärtat. Jag går första året på handel -administrationsprogrammet på Törnströmska och lär mig om allt som har med service, kundvård osv att göra. På fritiden är jag mycket ute och kör med min a-traktor tillsammans med massa vänner som också kör a-traktor och tillsammans har vi bildat en kultur ihop. Något kanske inte alla vet om mig är att jag har varit på KLRK i snart 11 år. Detta var min presentation och hoppas ni tyckte om den.

Miranda Cederlund

Miranda Cederlund

Hej! Jag heter Miranda Cederlund och detta är mitt första år i US. Jag är född 2003 och fyller 19 till hösten. Jag läser andra året på Resturang och Livsmedelslinjen. Jag har så länge jag kan minnas hållit på med hästar och har ridit på KLRK i ca 10 år. Jag rider i hoppgrupp på onsdagar och när jag inte är i stallet på KLRK är jag hos mina medryttarhästar Bizzan, Lorenzo & Orquidea. Dem dagarna jag inte är i stallet ägnar jag åt skola och att chilla. Favoriterna på ridskolan är Porshie och Boniek som ligger mig varmt om hjärtat, men självklart gillar jag de andra med (alla har sin charm). Min favoritgren inom ridsporten är hoppning men även terräng. Det många kanske inte vet om mig är att jag tycker om att sjunga

Tyra Hjalmarsson

Tyra Hjalmarsson

Hejsan! Jag heter Tyra Hjalmarsson och är ledamot i US styrelse. Jag är 15 år och har varit med i Us i ett år. Mina favorithästar är mina ponnys Corby och Chilli. Jag tycker om allt inom ridsporten men kanske mest hoppning! Jag går i åttan på Musikugglan och på fritiden är jag mest i stallet. Något som många kanske inte visste om mig är att jag testade både handboll och dans innan jag kom på att jag bara vill rida.

Molly Lilja

Molly Lilja

Tjena! Jag heter Molly och detta är mitt andra år i US. Jag är 14 år och går i årskurs sju på LKC. Min favorithästar är Ianto och Molly, men på ridskolan är Ronja en av mina absoluta favoriter. Favoritgrenen inom ridsporten skulle jag säga är dressyr, däremot ligger hoppning på en säker andraplats! På fritiden hittar du mig mestadels i stallet - antagligen inne i en box eller något liknande! Något inte så många vet om mig är att jag har ett stort musikintresse, jag brukar till största del spela piano, men även lite gitarr kan förekomma.

Elin Fagerlund

Elin Fagerlund

Hej! Jag heter Elin och jag är 16 år gammal (2005). Detta är mitt andra år i US och mina favoriter på ridskolan måste nog ändå vara Boniek och Darcy. Inom ridningen tycker jag att hoppningen är roligast men tycker även att dressyr är väldigt kul! Jag går samhäll beteende på Chapmangymnasiet och på fritiden så är jag antingen i stallet med min egna häst Jack, ute med hunden, hänger med kompisar eller pluggar. Något alla kanske inte vet om mig är att jag är usel på att laga mat och det går ibland inte ens att äta det jag har lagat…

Hanna Aronsson

Hanna Aronsson

Hej! Hanna Aronsson heter jag och är en glad person på 17 år. I år sitter som ledamot i us och detta är mitt tredje år som medlem. Favoriten här på klrk är Queen of Diamonds. Inom ridsporten är det hoppning jag brinner för, men dressyren är ju inte så tråkig den heller. Jag går just nu mitt första år på Törnströmska gymnasiet där jag går på estetiska programmet, inriktning musik. På fritiden gör jag lite allt möjligt, spelar musik, tränar, pluggar, dansar och inte minst så ägnar jag många timmar i stallet hos min fina häst Wilma. Något som kan vara lite kul att veta om mig är att jag har en tendens till att prata på både in- och utandningen….jag har alltid mycket att berätta helt enkelt

Iris Cyrillus

Iris Cyrillus

Hej hej! Jag är född 2007 och det här är mitt andra år i us. Mina favorithästar på ridskolan är Liora och Nemo. Jag tycker att det mesta inom ridsporten är spännande. Jag går i 8:an på LKC. När jag inte är i stallet eller skolan så hänger jag med min familj och mina vänner! Något som alla inte vet om mig är att jag älskar att åka skidor, särskilt baklänges!

Embla liljefors

Embla liljefors

Hej! Jag heter Embla och detta är mitt andra år i US. Jag fyller 15 i augusti och går i 8an på Wämöskolan. Jag har en egen foderponny som heter Poppy, hon är bara tre år så det mesta av min fritid går åt att försöka få styr på hennes bus. Favoriten på ridskolan måste ändå vara Belle med sitt speciella humör, favoritgren inom ridsporten är hoppningen men jag älskar egentligen mest att bara skritta ut en runda barbacka eller stå och mysa i hagen. En sak inte många vet om mig är att jag verkligen älskar rosa.