Charlotta Milton och ridskoleponnyn Dior
Foto: Charlotta Milton

Avgifter

• Om du tittar på sidan via mobiltelefon behöver du lägga mobilen på sidan för att kunna se tabellerna korrekt.
  • Du scrollar upp och ned på sidan för att se hela tabellen.

Här har vi samlat de olika avgifter du som aktiv i klubben behöver betala för att delta i aktiviteter och använda klubbens anläggning. Medlemsavgiften är obligatorisk för alla oavsett om du är ridskoleryttare, privatryttare eller enbart deltar i enstaka klubbaktiviteter.

Medlemsavgift:

För att delta i klubbens ridverksamhet, aktiviteter och utnyttja anläggningen måste du vara medlem i klubben och medlemskapet ligger till grund för försäkringen Kollektiv olycksfallsförsäkring Svenska Ridsportförbundet.

Enskild medlem: 350 kr/år
Familjemedlem: + 250 kr för varje person/år

Anläggningsavgifter för privatryttare:

För att få rida på Karlskrona Lyckå Ridklubbs anläggning, både ute och inne, krävs att man är medlem och löser anläggningsavgift. Anläggningsavgift kan lösas per kalenderår, termin, månad eller för enstaka tillfälle. Genom att lösa anläggningsavgift förbinder du dig att följa de regler som gäller på anläggningen.

* Följa KLRK:s säkerhetsregler.
* Vara införstådd i Karlskrona Lyckå Ridklubbs värdegrund.
* Följa KLRK:s Policy för användade av ridbanor
* Följa styrelsens beslut, vid smitta eller dylikt.
* Instruktörsledd träning skall bokas hos ridinstruktörerna.

Prislista: (OBS! Avgiften sätts in på BG 5939-9428 )

Avgifter ridskolan VT 2022

Terminsstart VT 2022: 5 januari
Terminen slutar 18 juni
Antal ridtillfällen under terminen: 23 ggr

Vi har följande betalningsregler:

Terminsbetalningen delas upp på två tillfällen och din faktura har därför två belopp att betala med olika förfallodatum. Den första inbetalningen bekräftar din plats i gruppen, även om du rider kvar i samma ridgrupp sedan länge.

Om du ska sluta rida och säga upp din plats i ridgruppen ska du meddela detta skriftligen i god tid före första inbetalningens förfallodatum för att inte bli betalningsskyldig för nästa period. För återbetalning av inbetalda pengar krävs ett sjukintyg.

För nya medlemmar finns möjlighet att köpa ”Prova på” som innebär att du får en tillfällig plats i en ridgrupp i tre veckor för 700 kr. Provridningen skall göras under dessa tre veckor i följd och det görs ingen återbetalning om du väljer att avbryta provperioden och bara nyttjar delar av den.
Om du som lektionsryttare får förhinder eller blir sjuk och inte kan delta på någon av dina ridlektioner kan du välja att själv byta ridpass med en annan lektionsryttare, förutsatt att ni rider på samma nivå. Ridskolan administrerar inte byte av ridpass mellan ryttare eller igenridning, du får inte avboka din ridning om du säljer den. (då finns det ingen häst bokad).

Var snäll och avboka din tid för hästarnas skull. Detta för att planeringen av lektionerna ska fungera och hästarna inte ska behöva gå för mycket eller för lite.

Skåpshyra

För den som rider ridlektioner på ridskolan finns skåp att hyra för förvaring av ridkläder och annat. Skåpen är placerade i stora ridhuset och du skaffar själv lås till dit skåp. Rummen där skåpen är placerade låses nattetid men du ansvarar själv för de värdesaker du väljer att förvara i skåpet.
Innan sommaruppehållet ska ditt skåp städas ur för att undvika risk för skadedjur eller dålig lukt när skåpen inte används.

Skåp för förvaring: 200 kr/termin

Boxhyror

Idag finns drygt 30 boxplatser att hyra på anläggningen:

• Karlssons stall 10 boxplatser
  • Nya stallet 15 boxplatser
  • Gröna Lund 6 boxplatser

I stallen finns sadelkammare och spolspiltor (Nya stallet har tillgång till spolspilta i Ridskolestallet). Är du intresserad av att hyra en boxplats är du välkommen att höra av dig till ridskolan@klrk.se för att anmäla dig till kölistan. Som hyresgäst på anläggningen förbinder du dig att följa gällande regler och policys, du finner dem längst ner på denna sida bland länkar och dokument.

Anläggningsavgift 2022 (Anläggningskort)