Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arbetsdag för alla medlemmar!

13 april @ 09:00 - 12:00

Välkommen på arbetsdag för alla medlemmar där vi tillsammans hjälps åt att göra vår anläggning fin för både privat- och lektionsryttare likaväl som besökare! Vi samlas vid grillplatsen framför ridhuset klockan 09.00 och går igenom vad som ska göras och vem som gör vad. Vår Håkan Lindberg (ryttare och styrelseledamot) håller ihop dagen och har du frågor eller funderingar innan arbetsdagen så kan du skicka ett mail till styrelsen@klrk.se svarar Håkan på det!

Klockan 12.00 är vi nöjda för dagen och återsamlas och bjuds på grillad korv!

Klä dig i oömma kläder, ta gärna ett par arbetshandskar med dig och en bra sekatör, skruvdragare eller liknande kan du ha nytta av ifall du tar med.

Som medlem i en ideell förening förväntas du att på olika vis bidra till att föreningen på alla vis är välmående och omhändertagen. Många föreningar och klubbar har kravet på medlemmarna att sälja lotter, kakor osv för att köpa in arbetskraft. I Karlskrona Lyckå Ridklubb ställs inte det kravet på medlemmarna utan vi bidrar istället med vår arbetsinsats på arbetsdagar och tävlingar. Det hoppas vi att kunna fortsätta med!

Glöm inte – ingen kan göra allt men alla kan göra något, och hjälps vi åt så har vi dessutom kul under tiden. Vi ses på arbetsdagen!

Detaljer

Datum:
13 april
Tid:
09:00 - 12:00

Arrangör

Styrelsen
E-post
styrelsen@klrk.se

Plats

Karlskrona Lyckå Ridklubbs stora utebana