Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Karlskrona Lyckå ridklubbs Vårdag 2024

11 maj @ 10:00 - 15:00

Varmt välkommen till Karlskrona Lyckå ridklubbs Vårdag den 11 maj klockan 10.00-15.00! Våra ungdomsledare bjuder in till en dag med öppet hus och massor av aktiviteter för både barn och vuxna, medlem eller ej. På programmet står ponnyridning, prova på-ridning för ungdom/vuxen, hästpryls-loppis, tipsrunda, ansiktsmålning, pysselstuga, brännboll och käpphästhoppning med mera.

Vårt café är öppet med fika och grillad korv.

Fri entré, aktiviteterna du väljer att delta i betalas på plats.

Klubbkläder

Vår leverantör av klubbkläder – Sommare Group – kommer på besök med hela kollektionen. Se och prova och ställ frågor inför beställning i vår webbshop!

Käpphästhoppning

Käpphästhoppningen sker på bana varje timme och deltagare anmäler sig på plats, alla får pris. Käpphästar finns att låna men ta gärna med din egen!

Hästpryls-loppis

Vill du vara med och sälja på hästpryls-loppisen bokar du en plats för 50 kronor som betalas på plats, genom att maila us@klrk.se – ett perfekt tillfälle att vårstäda i skåpen i stallet!

Insamling till organisationen Majblomman

Samtidigt som vi har roligt passar vi på att samla in pengar till Majblomman i Karlskrona! Karlskrona Lyckå ridklubb har en egen Majblommebössa där pengarna går till organisationen Majblomman lokalt i Karlskrona. Länken till bössan kommer läggas till på vår webbplats inom kort!

Majblomman – Barndom fri från fattigdom

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som delar ut ekonomiskt stöd, påverkar beslut och finansierar forskning för att motverka barnfattigdomen i Sverige.

På vår webbplats längst ner på sidan avgifter finns information om möjligheterna att vid behov söka stöd från organisationen Majblomman till sin fritidsaktivitet om behovet: Avgifter – Karlskrona Lyckå Ridklubb (klrk.se)

Detaljer

Datum:
11 maj
Tid:
10:00 - 15:00