Klubbkläder Karlskrona Lyckå Ridklubb

Att bära klubbkläderna både på och utanför anläggningen visar på samhörighet, ger kännedom om och skapar stolthet för klubben och vi  har tillsammans med Sommare Sportswear tagit fram en kollektion där du som medlem själv kan beställa de plagg och produkter du önskar. Två gånger per år kommer Sommare Sportswear till klubben med provprodukter så du kan klämma och känna på dem. Vår webbshop är dock öppen hela året för att du skall kunna beställa det du önskar när du behöver det.

Vår officiella webbshop för klubbkläder

5 % av försäljningen går tillbaka till föreningen i bonus från Sommare Sportswear och detta samarbete är därför väldigt viktigt för föreningens ekonomi. Ju mer vi handlar, desto mer får vi tillbaka!

Betalning och leverans

Möjlighet till delbetalning erbjuds i kassan när du checkar ut. Din order levereras direkt hem till dig eller närmsta postombud inom 10-15 arbetsdagar.

Orderbekräftelse

Kolla igenom din orderbekräftelse som inkommer till den e-postadress du angett vid orderläggning för att säkerställa att allt stämmer. kontrollera även skräpposten.

Vid eventuella frågor kring din order går det bra att meja hello@sommaregroup.se eller ringa under angivna telefontider:

Sommare Group Kundservice:  

026-66 24 12

Måndag – Torsdag

08.00-12.00 samt 13.00-16.00

Har du förslag på produkter vi inte har i vår shop eller andra kreativa önskemål? Sommare Sportswear är alltid öppen för utveckling och nya ideér och tar tacksamt emot feedback på hello@sommaregroup.se.

Kepsar och mössor

I kiosken kan du köpa kepsar och mössor direkt på plats så långt lagret räcker.

Mössa med tryck

Bomullsmössa med fleecefoder.

Marinblå med vitt tryck.

One size.

Pris: 250 kronor.

Keps med brodyr

Keps, reglera storlek i nacken.

Marinblå med vit brodyr.

One size.

Pris: 150 kronor.