Viktig information om kommande tävlingsdagar

Med anledning av kommande tävlingsdagar kommer ridmöjligheterna på anläggningen vara något begränsade.

Efter avslutad tävling på söndag kommer banan inför onsdagens tävling att byggas upp. Detta gör vi för att underlätta arbetet och för att vi alla ska kunna fira Valborg på tisdag. Med anledning av det kommer det inte vara möjligt att rida på den stora utebanan under måndag och tisdag. Vid fint väder kommer ridskolan att rida runt hinderna på stora bana, detta för att lilla paddocken ska hållas tillgänglig för ridning för medlemmar med egen häst. Det är alltså inte tillåtet att rida med egen häst på stora banan, vänligen respektera detta.

Vi vill påminna om att det under pågående tävling inte är möjligt att rida på anläggningen. Detta för att hela anläggningen då räknas som en tävlingsplats och där enbart hästar vars vaccinationer kontrollerats i tävlingsdatabasen får vistas, allt för att minimera risken för att eventuella smittor ska spridas. Det är möjligt att rida i ridhusen fram till kl.8.30 på söndag och onsdag samt efter avslutad tävling, vilket är cirka kl.14 på söndag och kl.17 på onsdag.

Med anledning av att det pågår ett dräneringsarbete i den hage som brukar användas för parkering av transporter kommer detta istället ske på anläggningens vanliga parkeringar. Vi ber därför alla som kommer till anläggningen med personbil under tävlingsdagarna att parkera vid Karlssons stall.

Tävlingssektionen hoppas på förståelse och uppmuntrar så många som möjligt att njuta av det fina vädret som väntas med en tur i skogen. Nu ser vi fram emot att starta igång utomhussäsongen och hoppas vi får se många medlemmar på plats på våra kommande tävlingsdagar – som tävlande, funktionärer eller publik.