Clinic – Föreläsning

Clinic – föreläsning med

UC – Säker häst den 1 juni

KLRK bjuder in alla sina medlemmar på en spännande clinic i säker häst hantering. Det kommer vara ett teori pass på två timmar sedan en liten paus medan vi riggar för de praktiska övningarna. Därefter har vi en grupp med lektions-ekipage och sedan är det öppet för privatryttare att anmäla sig.

Vi räknar med 2 grupper med 5 ekipage i varje. Anmäl intresse för att vara med och rida till ridskolan@klrk.se. Priset för att vara med till häst är 350 kr det är gratis att vara med både på teorin och som åskådare. Clinicen börjar kl 13.00.

 

Jag heter Ulla-Carin Carlsson-Lindkvist och har nästan 30 års erfarenhet som ridande polis i Stockholm, varav 22 år tillsammans med min tjänstehäst UTTER som från början ansågs vara tjurig och lat men som skulle visa sig bli Sveriges bästa polishäst. Jag har haft ansvaret för den polisiära utbildningen av stockholmspolisens hästar samt utbildat brandmän i hästhantering. Jag är numera pensionerad från polisen men håller sedan många år SäkerHäst- kurser och föredrag runt om i landet. Träningarna utgår ifrån hur jag tränade Utter och från mina erfarenheter av hundratals olika hästar, både i och utom tjänsten. Jag åker runt i hela landet och håller träningar på ridskolor, tävlingsstall och mindre privatstallar. Bland mina elever finns allt från nybörjare till elit i de olika disciplinerna. Jag ger även privatlektioner.