Funktionärer 2023

Funktionärer 2023

Vi i tävlingssektionen vill rikta ett stort tack till alla er medlemmar som under 2022 engagerat som funktionärer på våra tävlingar. Tack vare er har vi genomfört samtliga tävlingar på ett strålande vis. Domare, banbyggare och tävlande ryttare berömmer oss alltid för våra kompetenta och engagerade funktionärer.

Med hjälp av inkomsterna från våra tävlingar kan vi återinvestera pengarna i inköp som gynnar klubbens medlemmar. Under 2022 köpte vi bland annat in nytt hinder material till både tävling och träning.

Som licensierad tävlingsryttare på KLRK har du alltid 50% rabatt på startavgiften på våra tävlingar. Dessutom betalar klubben också för att ni som vill ska kunna starta med lag i olika divisioner. Dessa förmåner vill vi såklart fortsätta kunna erbjuda våra ryttare.

Vi vill givetvis också fortsätta arrangera fantastiska tävlingar även under 2023 och förväntar oss därför att ni som tävlingsryttare engagerar er som funktionärer. Glöm inte, att utan funktionärer blir det inga tävlingar.

Under året arrangerar vi tävlingar under följande datum;

– 30/4-1/5 Hoppning, ponny

– 14/5 Dressyr, häst och ponny

–  3/6-6/6 Hoppning, häst

– 3/9* Hoppning, häst

– 10/9* Hoppning, ponny

– 12/11* Dressyr, höst och ponny

*preliminära datum

Boka gärna in dig (eller någon representant) redan nu som funktionär. För hoppning (ponny) kontakt Marie Sellberg, 070-893 47 63, för hoppning (häst) kontakta Matilda Svensson, 073-427 25 71, och för dressyr kontakta Malin Valdenäs, 073-977 21 17. Hoppas vi ses under året!