Få KLRKs kalenderhändelser automatiskt i din mobil

Sedan en tid ligger KLRKs kalender lätt tillgänglig på webbplatsens startsida. Om du besöker klrk.se via din mobiltelefon (i detta exempel en iPhone) så kan du med några enkla handgrepp börja abonnera på KLRKs kalender och få kalenderhändelserna direkt i din mobilkalender!

Gör så här:

De närmast kommande kalenderhändelserna ligger synliga direkt på sidan och du kan välja att se fler via länken ”Visa Kalender”.

När du visar hela kalendern kan du längst ner på sidan finna knappen ”Prenumerera på kalender”.

Fäll enkelt ut de olika kalenderformaten – i detta exempel väljs iCalendar för iPhone.

Godkänn att du vill abonnera/prenumerera på KLRKs kalender genom att trycka på knappen ”Abonnera”.

Du har nu fått kalendern direkt i telefonen och kan enkelt följa vad som är planerat, om någon aktivitet blir inställd eller ändras då kalendern uppdateras automatiskt i din mobil när den korrigeras på webbplatsen.

Om du har frågor om webbplatsens funktion är du välkommen att kontakta arbetsgruppen för kommunikation i styrelsen: styrelsen@klrk.se dit du även är välkommen att höra av dig om du är intresserad av att delta i arbetet att förvalta och utveckla klubbens olika kanaler!