Tips! Tvådagars sommarkurs ”Bli tryggare i stallet!” den 6-7 augusti kl 09.00-15.30

En tvådagarskurs för vuxna/äldre ungdomar utan tidigare hästerfarenhet som behöver kunskap kring hästhantering för att känna sig trygga när de vistas i stallmiljö. Kursen passar även för den som ridit tidigare men behöver uppdatera sina färdigheter för att känna sig trygg i stallet igen.
Kursens mål är att kursdeltagaren har fått praktisk färdighet i att rykta, sadla och tränsa häst, kan tillämpa de säkerhetsregler som råder i stallet, kan sköta om sadel och träns, leda häst på ett säkert sätt och har provat på att rida.
Kaffe serveras under dagarna. Lunch i egen försorg. Vi tänder grillen.
Kursansvarig: Håkan Lindberg.
Kostnad: 1000 kronor. Sista anmälningsdag 15/6 via mail till ridskolan@klrk.se. Ange namn, adress, telefon och personnummer. Din anmälan registreras i samband med inbetalning. Välkommen!
Läs mer om denna och andra kurser och läger på Ridläger och kurser – Karlskrona Lyckå Ridklubb (klrk.se)