Tips! Välkommen på dagridläger för para-ryttare den 30 juni till 2 juli

Vi har både häst och ponny beroende på behov. Lägret leds av våra ridlärare och ungdomsledare. Varje lägerdeltagare får hjälp med stall och hästar av en ungdomsledare hela lägret och medföljande assistent behöver därför inte ha hästkunskap, men behöver vid behov kunna vara fysiskt aktiv tillsammans med ekipaget vid ridning.

Lägret riktar sig i första hand till dig som rider på nivå 1-3 dvs från nybörjare till att med hjälp vid behov kunna fatta galopp, följa ridvägar och kunna inverka på hästen. Deltagare från ca 8 år och uppåt är välkomna. Vid ridningen delar vi alltid upp ryttarna efter nivå och förkunskaper. Ridlägret innehåller hästvård, ridning och pyssel och lunch och frukt ingår.

Du som rider på en högre nivå, rider utan hjälp, men vill ha stöd vid av och påstigning och/eller skötsel på grund av tex en rörelsenedsättning är välkommen att kontakta ridklubben för annat lämpligt lägeralternativ

Vandrarhem finns i anslutning till anläggningen för den som vill övernatta i vackra Karlskrona.

Du är välkommen på ridläger och kurser hos oss även om du inte är medlem!

Du hittar alla våra läger och kurser på sidan Ridläger och kurser